Siirry sisältöön

FAQ - UKK

Sähköpotkulautailua koskevat polkupyöräilijän säännöt. Sinun tulee ajaa joko pyörätiellä tai kevyen liikenteen väylillä. Jos niitä ei ole, aja tien oikeassa laidassa tai tien oikeanpuoleisella pientareella. Katso myös kohta "Käyttöalue".

Pysäköinti on sallittua käyttöalueella julkiselle alueelle turvalliseen paikkaan sekä suositelluille pysäköintialueille. Pysäköi aina siten, ettei siitä koidu muille vaaraa tai haittaa. Pysäköi jalkakäytävän- tai ajoradan reunaan tai muuhun sopivaan paikkaan.

Pysäköinti on kiellettyä tunneleihin tai muulle alueelle, jossa on heikko GPS-signaali, yksityiselle alueelle, sisätiloihin tai paikkoihin, joihin vapaa pääsy on estetty. Älä pysäköi ovien eteen tai ajoväylälle. Älä koskaan tuki kiinteistöjen pelastusteitä hälytysajoneuvoilta.

Palvelumme on saatavilla 24/7. Saatamme kuitenkin keskeyttää palvelun tarvittaessa.

Käytä aina ajon aikana kypärää. \n\n Noudata liikennesääntöjä, lakia sekä sääntöjä.\n\n Älä aja, mikäli alamäen kaltevuus on yli 15 astetta.\n\n Kuljettajan tulee olla vähintään 15-vuotias käyttääkseen palvelua.\n\n Käytät HOP-lautaa omalla vastuullasi.

Joskus ajoneuvon lukituksen avaus voi kestää kauemmin johtuen huonosta matkapuhelinverkkoyhteydestä. Mutta älä huoli, veloitus alkaa vasta kun sinä aloitat matkasi ja loppuu kun lukitset ajoneuvon ajon jälkeen.

Taksamme koostuu kahdesta osasta.\n\n Avausmaksu ajoneuvon lukituksen avauksesta.\n\n Käyttömaksu /minuutti.\n\n Tarkasta hinta klikkaamalla ajoneuvon kuvaa kartalla.

Voit käyttää yleisimpiä maksukortteja (Visa, Master Card, American Express)

Jos sinulla on kysyttävää maksuista, hinnoittelusta tai laskutuksesta, ole hyvä ja ota yhteyttä meihin info@hopscooter.fi.

Toistaiseksi se ei ole mahdollista, mutta voit jättää ajoneuvon paikoilleen kahdeksi minuutiksi ennen kuin ajoneuvo lukittuu automaattisesti ja veloitus katkeaa.

Katso ohjeet \Kuinka ajaa\ sovelluksesta. Jos et löytänyt apua, tarkasta, että sinulla on sovelluksen uusin versio ja käynnistä sovellus uudestaan. Jos tästä ei ole apua niin ota yhteyttä info@hopscooter.fi.

Älä huoli. Kun pysähdyt ja ajoneuvo on liikkumatta 2 minuuttia, niin veloitus katkeaa automaattisesti. Sinua ei veloiteta näistä kahdesta minuutista.

Tällä hetkellä useamman ajoneuvon yhtäaikainen käyttö ei ole mahdollista. Yhdellä tilillä voi ottaa käyttöön vain yhden ajoneuvon kerrallaan. Voit kuitenkin lisätä saman maksukortin useammalle tilille.

Jos löydät vahingoittuneen tai toimimattoman ajoneuvon, otathan meihin yhteyttä info@hopscooter.fi, jotta voimme korjata ajoneuvon. Liitäthän ilmoitukseen ajoneuvon numeron QR-koodista sekä vahinkotapauksissa valokuvan vahingoittuneesta ajoneuvosta.

Ajoneuvoissa käytettävät akut mahdollistavat n. 35 km ajomatkan. Turvallisuuden vuoksi olemme rajoittaneet maksimiajonopeuden nopeuteen 25 km/h, joka on myös lain sallima suurin ajonopeus. Voit siis matkata yli 60 minuuttia laudalla, jonka akun lataus on 100 %. Haluamme muistuttaa, että ajoneuvon kuljettaminen on kielletty toisella ajoneuvolla, kuten esim. autolla, bussilla, junalla, veneellä jne.

Ajoneuvo on suunniteltu kestämään 120 kg:n maksimikuorma. Suosittelemme kuitenkin, ettei 100 kg:n painoa ylitetä. Haluamme muistuttaa, että ajoneuvot on suunniteltu vain yhden henkilön käytettäväksi kerrallaan. 2 tai useamman henkilön kuljettaminen on vaaraksi henkilöiden turvallisuudelle.

Käyttäessäsi ajoneuvoa, olet siitä vastuussa. Päätä ajosi aina käyttöalueelle ja lukitse ajoneuvo HoP-sovelluksesta ajosi päätyttyä.

Jos HOP ei vielä toimi omassa kaupungissasi ja olet kiinnostunut aloittamaan toiminnan kanssamme, ota yhteyttä meihin sähköpostitse info@hopscooter.com.

Onhan puhelimessa toimiva nettiyhteys, jota Hop-sovellus voi käyttää? Muussa tapauksessa toiset käyttäjät ovat rikkoneet palvelumme sääntöjä. Olisitko ystävällinen ja ilmoita meille mikäli ajoneuvo on kadonnut, yksityisalueella tai vaurioituneena.

Olemme luultavasti poistaneet ajoneuvon käytöstä turvallisuussyistä. Pahoittelemme aiheutunutta harmia ja kehoitamme etsimään toisen ajoneuvon.

Mikäli sinulla on kysymyksiä, kommentteja tai palautetta, lähetä meille sähköpostia info@hopscooter.fi

Pahoittelemme aiheuttunutta harmia. Jätä meille palaute ajosi jälkeen sovelluksen tai sähköpostin kautta osoitteeseen info@hopscooter.fi

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Lähetä meille sähköpostia info@hopscooter.fi niin autamme asiassa.

Ajoneuvon käyttäminen on sallittua käyttöalueen sisällä. Pysäköinti on mahdollista käyttöalueella, poislukien tunnelit, pysäköintikielto- ja yksityisalueilla tai alueilla, joihin ei ole jatkuvaa vapaata pääsyä. Tällaisia alueita ovat esimerkiksi yöksi suljettavat pysäköinti- tai muut julkiset alueet. Näet alueiden sijainnin HOP-sovelluksestasi.

Käyttöalueen ulkopuolella ajoneuvon nopeus hidastuu. Palaa välittömästi käyttöalueelle. Käyttöalueen ulkopuolelle pysäköinnistä seuraa sakkomaksu. Käyttöalueen näet HOP-sovelluksestasi.

Pysäköintikieltoalueelle pysäköiminen ei ole sallittua. Voit kuitenkin jatkaa ajoa normaalisti. Näet alueiden sijainnin HOP-sovelluksestasi.

Nopeusrajoitusalueelle saapuessasi nopeus hidastuu automaattisesti. Poistuessasi rajoitusalueelta huippunopeus palautuu normaaliksi. Näet alueiden sijainnin HOP-sovelluksestasi.

SUN Scooters Oy
Postitusosoite: Orsi 8, 50170 Mikkeli
info@hopscooter.fi

Vieritä ylös